Lekepistoler fra England

20/09/2010

Mest for å spare penger, men også fordi de hadde lekepistoler i “voksenstørrelse”, bestillte jeg noe cowboyutstyr fra en britisk online lekebutikk. Fra http://www.props-n-frocks.co.uk fikk jeg 5 westernpistoler for litt under 290 kroner (inkludert porto). I tillegg til at disse er større enn alle pistoler jeg har funnet i norske lekebutikker, ble prisen ca 25% lavere.

Det høres jo veldig bra ut, ikke sant?

Vel, som vi ser på bildet under, ble jeg ikke helt fornøyd når jeg pakket opp esken, som jeg fikk ca en uke etter jeg la inn bestillingen.

Etter litt undersøking fant jeg følgende setning på produktsiden til pistolen: Please note. Due to new licensing laws all toy guns are now blue to make them as unrealistic as possible. (På grunn av nye lisenslover er alle lekevåpen nå blå for å gjøre dem så urealistisk som mulig.)

Bildet som er på produktsiden er ikke blått. Irriterende.

Så her må noe gjøres. Jeg kan altså ikke bruke blå pistoler i westernfilmen min.

Så med litt maling ble resultatet slik. Det ble mye bedre.


Framgangsmåten er veldig grei:

  1. Først fjernet jeg den orange tuppen med en kniv.
  2. Så sprayet jeg pistolen, to strøk. Jeg hadde en boks sølvmaling stående, så da ble det det.
  3. Når sølvmalingen var tørr, malte jeg skjeftet med en brun akryllmaling jeg også hadde liggende. To strøk.

Mer er det vel ikke å si om den saken. Jeg kommer i alle fall ikke til å bestille mer lekevåpen fra England…

One Response to “Lekepistoler fra England”

  1. Sinnsyk forskjell da. Før og etter maling.
    Huska ikke at pistolan va blå i England, men æ hang vel ikke så mye rundt i leketøysbutikkan da. :-)

Leave a Reply

*